APASHE ANTAGONIST TOUR

15Feb
20:00
APASHE ANTAGONIST TOUR
BARCELONA - Razzmatazz 1
INFO
and
TICKETS
SCHEDULE:

Obertura de portes: 19:00

TICKETS:

Anticipades: 20€ + despeses

BUY TICKET

VIDEO:SHARE:


APASHE ANTAGONIST TOUR

Apashe torna a Razzmatazz, dins la gira de presentació del seu nou àlbum Antagonist, amb un nou espectacle en viu acompanyat per la Brass Orchestra, la seva orquestra de suport, creant una experiència única i immersiva per al públic.

En combinar l’orquestració tradicional amb elements electrònics i elements visuals elaborats amb cura, l’Ensemble està superant els límits del que és possible en una interpretació en viu. Tot i que es manté fidel al so característic d’Apashe que combina electrònica, clàssica i hip hop, Antagonist és una evolució del seu estil. Es van dur a terme múltiples sessions d’enregistrament amb les orquestres simfòniques de Praga i Bulgària per crear l’àlbum, i es van enregistrar vídeos musicals a Bulgària, Índia i Mongòlia.

Apashe és un productor de música electrònica de Brussel·les amb seu a Montreal, que des del 2011 ha llançat un flux constant d’himnes de bass que mostren el seu innovador disseny de so i el seu expert maneig del sampling. La música d’Apashe ha obtingut reconeixement internacional amb tres aparicions al top 3 de la llista de senzills d’iTunes a Rússia. En directe recrea els seus tracks juntament amb un arsenal complet d’edicions inèdites, així com els remixos oficials i originals. Ha realitzat gires per tot el món al llarg dels anys com a cap de cartell a Europa, Austràlia, Àsia i Amèrica del Nord, així com parades a festivals com Electric Forest, Tomorrowland, Igloofest, ADE, Alfa Future People i Nocturnal Wonderland, per anomenar-ne alguns.

SHARE: