Deap Vally

22May
Deap Vally
BARCELONA - Razzmatazz 2 Barcelona
INFO
and
TICKETS
SCHEDULE:

Entrada VIP: 18:30
Obertura portes: 19:30
Teloners: 20:00
Inici show Deap Vally: 21:00
Curfew: 22:30

TICKETS:

Anticipades: 20€ + gastos
Porta: 25€
VIP: 70€

BUY TICKET


SHARE:


Deap Vally

Deap Vally presenten en directe a Razzmatazz Sixtronix 2.0, una nova versió del seu llegendari àlbum de debut que inclou demos, cançons inèdites, noves versions i rareses.

Lindsey Troy i Julie Edwards, les Deap Vally, van llançar aquest passat 1 de febrer, al seu propi segell Deap Vally Records, el que serà el seu àlbum de comiat, Sixtrionix 2.0: una nova edició regrabada, molt especial, del seu llegendari àlbum de debut , publicat el 2013. Es tracta d’un àlbum doble que inclou demos, covers inèdits, noves grabacions de cares B limitades i rareses, que presentaran en una gira per UK i Europa durant aquests propers mesos. El proper mes de maig del 2024 estaran a Razzmatazz tocant en directe aquest memorable disc, del qual la Lindsey diu que és “simplement el clàssic Deap Vally, tan pur i cru. Realment resumeix una era (…), la descàrrega d’endorfines d’aquesta primera onada d’èxit, de nits salvatges i de borratxera juvenil, de les aventures mundanes i de la novetat de tot això”.

Les de Los Angeles formen un d’aquells sonats duos que amb tan sols bateria, guitarra i veus, fan un concert de Rock en majúscules i posen tot el personal a botar i a ballar. Elles són el més bèstia que li ha passat al rock, pel que fa a duos, des que apareguessin The White Stripes o The Kills.

El seu primer llançament va ser el ferotge single de 2012 Gonna Make My Own Money, al petit segell independent Ark Recordings. El van seguir tres àlbums de poderós rock, idiosincràsic i minimalista al màxim: Sistrionix (2013), Femejism (2016), produït per Nick Zinner, i Marriage (2021), que seguien les seves pròpies regles. A això cal sumar les seves col·laboracions amb artistes com Peaches, KT Tunstall, Jamie Hince i Soko, i fins i tot un àlbum complet conjunt gravat amb Flaming Lips. I tot això mentre compartien escenari en nombroses gires, espectacles i festivals amb Blondie, Garbage, Red Hot Chili Peppers o Queens of the Stone Age, entre d’altres.

SHARE: