Samantha Hudson

25Nov
20:00
Samantha Hudson
BARCELONA - Razzmatazz 1 Barcelona
INFO
and
TICKETS
SCHEDULE:

Apertura puertas: 20:00

TICKETS:

Anticipadas: 20€ + gastos
Taquilla: 25€

BUY TICKET

VIDEO:SHARE:


Samantha Hudson

Samantha Hudson presenta a Razzmatazz el seu nou EP AOVE en un nouxou en què no faltaran els seus grans i indispensables èxits. Amb una estètica que oscil•la entre el kitsch i el minimal, Samantha Hudson estrena el seu espectacle més electrònic i modern: una actuació sincrètica que pretén ser un hibridatge entre una funció teatral d’art i assaig i un concert bakala al més pur estil màquina inspirat en els mems d’internet i en l’humor de la Generació Z.

Amb un vestuari actual i dissident, coreografies espasmòdiques que enalteixen el que és excèntric i una presència escènica plena d’energia, compassada per un fil musical disposat a fer que retrunyi el terra. Maquinera, electro, gamberra i en la seva línia, Samantha Hudson pretén oficiar una missa futurista que provocarà una catarsi col•lectiva.

Així doncs, podem afirmar sense modèstia que Samantha Hudson és “MAKINA”. Hardbass, bumping i techno dur, aquests són alguns dels gèneres musicals que conformen AOVE BLACK LABEL, la rave sincrètica i apocalíptica que dóna nom a la nova gira de Samantha Hudson, un espectacle musical que situa la nostra “tia chulísima” de confiança com la protagonista d’una santa companyia electrònica plena de sons electritzants i percussions tralleres que prometen deixar el públic sense alè. La Hudson es mostra canyera en aquest explosiu concert a l’abric d’una posada en escena sublimada i autèntica.

Amb un disseny de llums de l’estudi audiovisual Oscila, una coreografia d’Estibaliz Mardones i Cristian González que es podria definir com una dansa contemporània lisèrgica i marciana i unes visuals que exploten al màxim la tecnologia de la IA al capdavant de l’artista 3D Parafè, tot això compassat per una pista musical de 45 minuts non-stop produïda per La Diega que acaba de cohesionar aquest dadaisme digital amb una coherència absurda i mestra.

SHARE: